пʼятниця, 27 жовтня 2023 р.

Участь в тренінгах

 26 жовтня бібліотекар Ірина Ядчук взяла участь в тренінгу від Української бібліотечної асоціації на базі бібліотеки КПІ за темою: "Розвиток спроможності бібліотек – Хабів цифрової освіти: ключові завдання" на платформі Zoom. Це була підсумкова зустріч за проєктом на якій піднімалися такі важливі питання як: 

1. «Розвиток спроможності Хабів цифрової освіти»: результати і виклики.

2. Завдання цифрової освіти і перспективи розвитку мережі Хабів.

Модераторами тренінгу були: Ольга Матягіна, фахівчиня з питань комунікацій «Проєкту підтримки Дія», Програма розвитку ООН в Україні.

Оксана Бруй, директорка Науково-технічної бібліотеки КПІ імені Ігоря Сікорського, президентка ВГО Українська бібліотечна асоціація.

Ярослава Сошинська, виконавча директорка ВГО Українська бібліотечна асоціація 

Світлана Моісєєва, директорка Луганської обласної універсальної наукової бібліотеки, віцепрезидентка ВГО Українська бібліотечна асоціація.

Дякуємо організаторам за чудову, змістовну та цікаву зустріч.

Завідуюча Лариса Осколкова в Бібліотека-філія №2 для дітей ЧМ ЦБС  26   жовтня  взяла  участь у тренінгу «Планування та звітність бібліотечних закладів територіальних громад  в умовах війни», що проводився  Черкаської ОУНБ імені Тараса Шевченка на платформі ZOOM. 

На тренінгу обговорювалися важливі питання щодо планування та звітності під час воєнного стану,  основні напрямки діяльності бібліотеки,  статистична звітність за рік, говорили й про бібліотечну журналістику та необхідність її застосування в бібліотечній роботі та інше. 

Дякуємо Черкаська ОУНБ імені Тараса Шевченка за тренінг та отриману інформацію.




Немає коментарів:

Дописати коментар